Via het formulier hieronder meld je je aan voor onze keramiekmarkt. Aanmelden kan tot 15 december 2023. Er zijn zo’n 100 plekken beschikbaar, ervaring leert dat we veel meer aanmeldingen binnenkrijgen. Dat betekent dat er – na aanmelding – een selectie zal plaatsvinden. Om die reden is het uploaden (maximaal 5 afbeeldingen) en omschrijven van het werk belangrijk. De ingezonden afbeeldingen zullen – indien je wordt geselecteerd voor de markt – getoond worden op deze site en gebruikt worden in de promotie van de keramiekmarkt.

Voor deelname aan de markt gelden de volgende voorwaarden:

  • De kosten voor deelname bedragen € 220,- (incl. 21 % BTW). Dit bedrag is inclusief twee dinerbonnen voor de maaltijd op zondagavond en het ontbijt voor de kampeerders op maandagmorgen.
  • Gezien het doorgaans grote aantal aanmeldingen is een toelatingsselectie onvermijdelijk. Deze uitnodiging om in te schrijven is dan ook uitdrukkelijk geen garantie voor deelname aan de markt. Ingeval van onverhoopte uitsluiting vertrouwen wij erop dat hiervoor begrip is.
  • We verzoeken om géén inschrijfgeld aan ons over te maken voordat je van ons een deelnamebevestiging hebt ontvangen.
  • Wij behouden ons het recht voor foto’s van deelnemers te gebruiken voor PR-doeleinden.

Let op: na het invullen en verzenden van het formulier ontvang je een bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Deze mail komt mogelijk in je spamfolder terecht, check die dus even als je geen mail ziet.