Locatie

Terrein van Openluchtzwembad “De Bosberg” Bosstraat 116, 6071 PZ in Swalmen

Openingstijden

1e Pinksterdag, zondag 19 mei 10:00-18:00 uur
2e Pinksterdag, maandag 20 mei 10.00-17:00 uur.

Entree

De entree prijs bedraagt € 5,- voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Er kan zowel per pin als contant betaald worden. 

Over internationale Keramiekmarkt Swalmen

Op Internationale Keramiekmarkt Swalmen presenteren bijna 100 topkeramisten uit heel Europa hun werk. Dankzij dit grote aantal internationale deelnemers en de strenge selectie is er kwalitatief hoogstaand keramisch werk te zien en uiteraard ook te koop. Op de markt tref je de meest uiteenlopende en vaak verassende stijlen aan. Zo is er onder meer gebruiksaardewerk, porselein, tuinkeramiek en keramische sieraden, maar ook unica, sculpturaal werk en zelfs keramische muziekinstrumenten te bewonderen. Inmiddels is de selectie van de keramisten bekend en kun je op deze website alvast een voorproefje nemen van alle deelnemers.

Dit ruime aanbod maakt de markt interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst, woninginrichting, huis- en tuindecoratie, (binnenhuis)architectuur en bouwkeramiek. Kortom een sfeervolle kwaliteitsmarkt met voor elk wat wils. Bovendien vormt het evenement een unieke gelegenheid om met de makers van keramiek in contact te komen en vragen te stellen over hun vak.

Bij de ingang van het marktterrein staat de Infostand. Hier vind je actuele informatie over de markt, een deelnemerslijst, het workshopprogramma en andere activiteiten.

Praktische informatie

Entree

De entreeprijs bedraagt €5,- voor volwassenen. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Er kan per pin en contant betaald worden. 

openingstijden

De markt is toegankelijk op:
1ste pinksterdag, 19 mei: 10.00-18.00 uur
2de pinksterdag, 20mei: 10.00-17.00 uur

Parkeren

Vlakbij het marktterrein zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voorhanden. Wij raden aan hiervan gebruik te maken en vooral ook de aanwijzingen van de verkeersbrigadiers op te volgen.

honden

Toegestaan, mits aangelijnd en er geen hinder voor andere bezoekers of deelnemers ontstaat.

Locatie en bereikbaarheid

Internationale Keramiekmarkt Swalmen wordt gehouden op het recreatieterrein van het openluchtzwembad “De Bosberg”, Bosstraat 116, 6071 PZ in Swalmen. Een prachtige locatie te midden van de bossen vlakbij de grensovergang naar Brüggen in Duitsland.

Swalmen is per trein en per bus bereikbaar vanuit Venlo en Roermond. Vanaf station Swalmen is de afstand tot het marktterrein ruim 3 km, vanaf bushalte Rijksweg noord bedraagt de afstand ruim 1,5 km. Zie website van Arriva voor OV-informatie en dienstregeling. In Swalmen is de route naar het marktterrein duidelijk aangegeven.