Voor alle deelnemers aan de keramiekmarkt hebben we hier de handige informatie verzameld. Van openingstijden tot marktkramen en catering, we staan klaar om er een onvergetelijk pinksterweekend van te maken.

BETAALAUTOMAAT

Op het evenemententerrein staat vlakbij de Infostand een mobiele betaalautomaat. Hiervan kan gebruik gemaakt worden, dit voorkomt dat klanten het terrein moeten verlaten. Wil je gebruik maken van de betaalautomaat? Kom dan samen met de klant naar de betaalautomaat. Nadat de klant betaald heeft, krijg je een betaalbewijs, bewaar dit goed.

LOCATIE

De markt wordt gehouden op het terrein van zwembad de Bosberg in Swalmen: Bosstraat 116, 6071 PZ Swalmen

PARKEREN

Er zijn speciaal gereserveerde parkeerplaatsen voor deelnemers vlakbij het terrein. Volg hiervoor de aanwijzingen op van onze medewerkers. 

OPENINGSTIJDEN

De Keramiekmarkt is geopend op 1e Pinksterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur en 2e Pinksterdag van 10.00 uur tot 17:00 uur. Keramisten zijn welkom vanaf zaterdag 18 mei om 17.00 uur. 

Marktkramen en opbouw

Vanaf zaterdagmiddag 17.00 uur is het terrein geopend om op te bouwen. Elke stand bestaat uit een marktkraam met tafelblad ter grootte van 4×1 meter voorzien van een wit achterzeil.

Alle marktkramen zijn al opgebouwd en voorzien van nummer en naam. Je hoeft alleen maar de dekzeilen te bevestigen en de marktkraam goed vast te zetten. Bij de Infostand is hiervoor materiaal (piketten, touw, klemmen) verkrijgbaar. Doe dit grondig, de organisatie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van losschietende dekzeilen of omvallende kramen.

Na het opbouwen van de kraam kun je de auto vlak in de buurt parkeren op een speciaal daarvoor gereserveerde parkeerplaats. Volg de aanwijzingen van onze medewerkers. Er is geen plaats op het terrein of langs de toegangswegen!

Catering

We zorgen ervoor dat je niets tekort komt tijdens de keramiekmarkt. In de aanmelding is ontbijt en de maaltijd op zondag voor 2 personen inbegrepen. 

Ontbijt

Op maandagmorgen tussen 08:30 uur en 09:30 uur wordt er in de grote tent een ontbijt geserveerd. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend.

Maaltijd

Zondagavond kun je om 19.30 uur in de tent terecht voor de traditionele pottenbakkersmaaltijd. Kosten hiervan zijn voor 2 personen inbegrepen in de deelnemersbijdrage. 

HORECA

Op het terrein is een grote horecatent aanwezig, waar je tegen eigen kosten koffie, thee, fris en alchoholische dranken kunt krijgen. 

Bewaking

Het evenemententerrein is omheind en wordt tijdens de marktdagen op zaterdag- en zondagnacht tussen 20.00 en 08.00 bewaakt. Voor een goed verloop hiervan verzoeken wij om je gedurende deze tijd niet bij de kramen te begeven.

Locatie

Bosstraat 116

6071 JZ Swalmen

Contact

info@keramiekmarktswalmen.nl

of vul ons contactformulier in

Telefoonnummer

+31 6 22 38 66 02